LogopedieHaarlem is een onderdeel van Logopediepraktijk Haarlem-Zuid en is al 24 jaar het logopedisch diagnose- behandel- expertisecentrum voor kinderlogopedie en dyslexiebegeleiding  binnen de vergoede zorg in de regio.
Binnen de praktijk zijn verschillende logopedisten werkzaam met ieder haar eigen specifieke bevoegdheden, zodat u en/of uw kind altijd de juiste logopedische zorg krijgt.
Naast individuele behandelingen, geven wij ook cursussen voor ouders van nauwelijks tot niet sprekende kinderen (de Hanen oudercursus) en de workshop Spelen met Gebaren . Wij werken nauw samen met onze verwijzers, hebben verschillende samenwerkingsverbanden en wij zijn verbonden aan het Dyslexie Collectief en het KICK.
De praktijk heeft met alle zorgverzekeringen een overeenkomst. Dit houdt in  dat kinderlogopedie volledig wordt vergoed. De vergoeding van het aantal behandelingen bij logopedie voor volwassenen is afhankelijk van uw verzekering en logopedie valt binnen uw eigen bijdrage.  U kunt hier meer over  lezen bij kosten.

De hoofdvestiging van de praktijk  is gevestigd op Zuider Emmakade en er zijn dependances op verschillende op scholen: in Haarlem op de Bos en Vaart school, de Peppelaer en de Zuidwesterl.

Het is ook mogelijk om logopedisten in te huren voor het geven van cursussen, voorlichting en workshops op maat, behandelingen op school in het kader van rugzakuren en behandeling aan huis.

Aanmelding voor een intakegesprek of het stellen van vragen kan via deze website of telefonisch.

De praktijk is van maandag tot en met vrijdag de gehele dag en op zaterdag tot 14.00 uur geopend.
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 13.45 uur. Op de overige tijden staat een antwoordapparaat en wordt u zo snel mogelijk teruggebeld.