Danike van Overeem-Polano

Danike is logopedist, pre-verbaal logopedist, Hanen-therapeut, SI-therapeut, dyslexiebehandelaar, Jungle Memory Trainer, Acoustic Pioneer Coach en prakijkeigenaar.
Zij werkt met kinderen die problemen hebben met de spraak-en taalverwerving, kinderen die nauwelijks of niet praten,  met eet- of drinkproblemen vanaf 0 jaar ,  met complexe problematiek zoals Sensorische Informatieverwerkingsproblemen, ASS, ADHD en/of Down Syndroom en kinderen met lees- en spellingproblemen en/of dyslexie.
Danike is ook coordinator van het Project Kennisdelen Sayap Ibu.
Danike is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig op de praktijk.

Floor van Kampen

Floor is logopedist, pre-verbaal logopedist, SI-therapeut en dyslexiebehandelaar. Zij werkt met kinderen vanaf 3 jaar die problemen hebben met de spraak- en taalverwerving, met eet-of drinkproblemen vanaf 0 jaar, met lees- en spellingsproblemen, dyslexie en kinderen met complexe problematiek. Daarnaast geeft zij ook OMFT-therapie.
Floor is op maandag- en vrijdagochtend werkzaam op onze dependance op OBS de Zuidwester en op maandagmiddag, woensdag, donderdag op de praktijk.

Quirine Moes

Quirine is logopedist, Hanentherapeut, stottertherapeut i.o. en dyslexiebehandelaar. Zij werkt met kinderen vanaf 2  jaar die problemen hebben met de spraak-en taalverwerving, kinderen die nauwelijks of niet spreken, kinderen met lees- en spellingsproblemen en dyslexie en kinderen met complexe problematiek. Ook geeft zij OMFT-therapie en de Hanen-oudercursus. Quirine werkt op de maandag, dinsdag en woensdag op de praktijk en op donderdag op onze dependance op de Bos en Vaartschool.

Angelique Kluijt

Angelique Kluyt  is logopedist, Hanen-therapeut en dyslexiebehandelaar. Zij werkt met kinderen vanaf 2  jaar die problemen hebben met de spraak-en taalverwerving, kinderen die nauwelijks of niet spreken, kinderen met schisis, lees- en spellingsproblemen en/of dyslexie.  Ook geeft zij OMFT-therapie.
Angelique werkt op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdagochtend.

Ester Bot

Ester is logopedist, Hanen-therapeut en Tolk Nederlandse Gebaren  en docent aan de Hogeschool van Utrecht. Zij geeft bij ons  de Hanen-oudercursus, de workshops Spelen met Gebaren en spraakafzien begeleiding.

Erna Böhm

Erna is onze  praktijkassistent. Zij is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in de ochtend aanwezig op de praktijk voor al uw vragen.